Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Van den Berg Isolatie in
Borger
<<=Terug naar plaats Borger

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Van den Berg Isolatie
Strengenweg 1g
9531 TE Borger

tel: 0599-639224

Extra informatie

Bespaar flink op energieverbruik met spouwmuurisolatie   
Met spouwmuurisolatie bespaart u flink op uw energieverbruik. Wij vullen de holle ruimte tussen de binnen- en buitenmuur met minerale wol, parels of pur zodat uw huis lekker warm of koel blijft. Geen enkele investering in isolatie verdient zich zo snel terug als isoleren van uw spouwmuur: al in 3½ jaar hebt u uw investering eruit! 
 
Werkwijze spouwmuurisolatie 
 
Volgens een plan op maat voor uw huis boren wij op exact vastgestelde plekken gaatjes in de voegen. Vervolgens vullen wij de spouw via het gatenpatroon laagje voor laagje met polyutheraan, EPS isolatieparels HR++ of minerale wol. Tenslotte dichten wij de gaatjes met cement op kleur. De ventilatie van de kruipruimte herstellen wij met roosters. Binnen een dag voorzien wij uw woning volledig van muurisolatie. Na afloop van de werkzaamheden laten wij de werkplek netjes en bezemschoon achter. 
 
Advies en endoscopisch onderzoek 
 
Voorafgaand aan het isolatiewerk beoordelen wij de spouw. Op basis van onderzoek adviseren wij u over de in uw geval beste spouwisolatie. Dit onderzoek bestaat uit:  
 
endoscopisch onderzoek: controle van de spouw met een camera 
controleren van de buitenmuren op specifieke problemen zoals koudebruggen, vochtdoorslag en scheuren in de muren of voegen 
het bepalen van de te isoleren oppervlakte 
desgewenst of zo nodig voeren wij extra onderzoek uit met infrarood warmtebeelden 
 
Stofvrij boren 
 
Wij werken met speciale machines om stofvrij te kunnen boren. Dankzij geavanceerde apparatuur boren wij gaten zonder dat er stof in en rondom uw woning terechtkomt. Na het aanbrengen van de isolatie werken wij de geboorde gaten weer keurig af, met aandacht voor minimaal kleurverschil. 
 
Spouwmuurisolatie met minerale wol 
 
Voor de spouwmuurisolatie met minerale wol maken wij gebruik van Isover Insulsafe Plus. Dit is de beste minerale isolatiewol op de markt vanwege enkele unieke eigenschappen: 
 
 • hoge isolatiewaarde Rd=1,76 m2 K/W bij 6 cm spouw 
 • vochtafstotend 
 • damp-open 
 • uitstekende brandwerendheid 
 • niet schadelijk voor mens en milieu 
 • recyclebaar 
 • uitstekende prijs-kwaliteit verhouding 
 
Spouwmuurisolatie met parels 
 
Voor het isoleren van spouwmuren met verlijmde parels maken wij gebruik van EPS HR ++ grijze parels. Deze isolatiekorrels hebben wij speciaal geselecteerd vanwege de unieke eigenschappen: 
 
 • hoge isolatiewaarde Rd=1,76 m2 K/W bij 6 cm spouw 
 • vochtafstotend 
 • damp-open 
 • niet schadelijk voor mens en milieu 
 • recyclebaar 
 • uitstekende prijs-kwaliteit verhouding 
 
De parels worden in een nauwkeurig bepaalde verhouding gemengd met lijm. Deze mix brengen wij vervolgens via de boorgaatjes in de spouw. 
 
Spouwmuurisolatie met PUR 
 
Niet elke buitenmuur is geschikt voor spouwmuurisolatie met polyutheraan. Daarom voert onze adviseur eerst endoscopisch onderzoek uit om te bepalen of de muur met pur te isoleren is. Is dat het geval, dan begint het isoleren met het afkitten van eventuele kieren rondom kozijnen en deuren. Vervolgens isoleren wij de muur volgens de hierboven genoemde werkwijze. 
 
Terugverdientijd spouwmuurisolatie 
 
De terugverdientijd van uw investering in spouwisolatie met polyutheraan, EPS parels HR++ of minerale wol is slechts 3½ jaar.