Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
Grimbergen Isolatietechniek in
Lisse
<<=Terug naar plaats Lisse

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

Grimbergen Isolatietechniek
Van der Veldstraat 50
2161 ZG Lisse

tel: 06 53787659

Extra informatie

Grimbergen Isolatietechniek heeft met de HR++ parels een prachtig product in handen om uw spouwmuur te laten isoleren. De HR++ parels heeft een meer dan uitstekende isolatiewaarde (lambda declared waarde = 0.033 W/mK), met deze waarde is hij vele malen beter dan de zogenaamde witte isolatieparel.   
Door de afmeting van de HR++ parel, te weten 2 tot 5mm, kan hij zicht in alle hoekjes en gaatjes in de toch al smalle spouw voegen. In de spouw zitten allemaal ankertjes en metselbaarden. Deze elementen kunnen een mooie verdeling van isolatiewaarde verstoren. De parels die Grimbergen Isolatietechniek gebruikt is mooi, klein en egaal aan de buitenkant waardoor dit probleem niet meer bestaat. Daar bovenop heeft onze HR++ parel een uniek hoge isolatiewaarde en is daardoor meer dan uitstekend in staat om uw spouwmuren te laten isoleren door Grimbergen Isolatietechniek. 
 
Technische voordelen van de HR++ parels 
 
  • Eenvoudige plaatsing (meestal in 1 dag) 
  • 100% recyclebaar 
  • Warm in de winter, koel in de zomer 
  • Dampdoorlatend en vochtbestendige/regulerende isolatie 
  • Hoge isolatiewaarde  
 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen vrijblijvend langs om u te adviseren.