Spouwmuurisolatie
Links | Disclaimer
ISOB Isolatiespuiten in
Zuidland
<<=Terug naar plaats Zuidland

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van spouwmuurisolatie in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de spouwmuurisolatieleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.

ISOB Isolatiespuiten
Nijverheidstraat 3
3214 CL Zuidland

tel: 0681001044

Extra informatie

Spouwmuurisolatie   
Het isoleren van de spouwmuur levert een behoorlijke energiebesparing op. 
 
Polyurethaan spouwmuurisolatie is de beste manier om u spouw goed te isoleren. 
 
Het isoleren van de spouwmuur levert een behoorlijke energiebesparing op. Polyurethaan spouwmuurisolatie is de beste manier om u spouw goed te isoleren. Door deze vorm van isoleren heeft u geen koude muren meer en neemt uw wooncomfort toe. 
Ook zult u aan uw energierekening de besparing merken. In de meeste gevallen heeft u in enkele jaren de investering terug verdient. Verder voordeel voor u is dat het ook dat de waarde van uw woning toeneemt, doordat uw energielabel verhoogd wordt. 
 
Werkwijze: 
 
Het gebruiken van het polyurethaan schuim is milieuvriendelijk, en zo werkt u behalve via lager energieverbruik ook op deze manier mee aan het milieu. We boren in de kruising van de voeg een gat van 16 mm er komen 2 gaten per m2. Hierna wordt het polyurethaan schuim in vloeibare vorm geïnjecteerd en komt het in alle mogelijke hoeken kieren en gaten van uw spouw. Nadat injectering blijft de polyurethaan schuim isolatie 20 sec vloeibaar en hard dan binnen 78 sec uit. Het hecht zich aan de binnenzijde van de spouwmuur en eenmaal gehecht zal het polyurethaan schuim nooit meer van zijn plaats komen. Na het isoleren van de spouw maken wij de gaten in voegen ineen zo goed mogelijk gelijkende kleur voegmortel dicht.